Proizvodi koji su me razočarali u 2015.

09:05


Pozdrav drage moje!
Budući da je zadnji post bio o dekorativi koja me je oduševila u 2015. godini, odlučila sam spomenuti i par stvarčica koje mi se nikako nisu svidjele.


Prvo bih spomenula ove "beauty blendere" koje sam naručila s ebaya. 
Mali su, slatki, praktični, ali uopće ne rade svoj posao
Pretvrdi su i zato ne upijaju vodu kako bi trebali i ne blendaju lijepo puder ili korektor, već ostavljaju čudne mrlje na licu.




Još jedna stvarčica s ebaya: brush egg.
Jako jeftina i praktična na prvu, ali također ne radi svoj posao. Kistove opere nakon otprilike 5 pokušaja, ali uz jako trljanje i stiskanje kistova. Nije ništa drugo radila nego smetala tijekom pranja, a uz to nisam imala osjećaj koliko sam jako stisnula kist.
Mislim da su vaši
 prsti puno bolji i praktičniji način pranja jer s njima, između ostaloga, imate osjećaj i bolju kontrolu.




Sljedeće, jako veliko razočaranje je Revlon Colorstay puder. Toliko ga je djevojaka nahvalilo da sam ga i ja morala uzeti, ali mi nikako nije odgovarao.

Nanošenje je kao da stavljam neku farbu na lice, a ne puder (nije ravnomjerno i trebam jako puno staviti da prekrijem cijelo lice) Uopće se ne stapa lijepo sa licem, nego samo sjedne na površinu kože. Istakne mi sve suhe dijelove lica (i one za koje nisam znala da ih imam) i nakuplja se oko njih.
Također, ono veliko prekrivanje o kojem svi pričaju nikako ne drži vodu. Prekrivanje je srednje.

Uzela sam varijantu za suhu i normalnu kožu i umjesto da mi puder pomogne s mojom trenutno suhom kožom, on to još više naglasi.  



Ovu I Heart MakeupMakeup Geek paletu ne bih nazvala totalnim promašajem, ali budući da je uopće ne koristim, odlučila sam i nju spomenuti. 
Šimerasta sjenila su ok, ali mat sjenila su užasna, jako se truse, a pigmentacija je očajna. Mislila sam da ću moći praviti neke šarene makeup lookove s ovom paletom, međutim, nikakve koristi od nje. Baš mi je žao što ne valja jer ima prekrasnih šarenih boja. 





Veliki problem kod svih drogerijskih eyebrow kitova (ne samo ovih na slike) je što uopće nemaju dobar izbor boja i podtonova. Za plavokose svijetla sjenila su presvijetla i uopće se ne vide na obrvama, a za smeđokose su sjenila pretopla (previše crvenog podtona). 
Znam po sebi da su mi sve smeđe olovke ili sjenila bila pretopla što je bio i razlog mojoj kupovini ABH dipbrowa (RECENZIJA)
Ako svoje obrve želite mrvicu potamniti, možda bi vam neki proizvod i odgovarao. A ako imate dosta rupa i nepravilnosti na obrvama, ovo je totalni promašaj za vas.




Sljedeći je proizvod jako hvaljen, ali očito se meni jedinoj nije svidio. Radi se o Maybelline Baby Lips labelu.
Inače ne volim labela s bilo kakvim mirisima (jagoda, kokos,...) a kod labela volim kada imaju bogatu i gustu teksturu (npr. Melem mi je savršen)
Ovo labelo mi nije hidratiziralo usne, ima nekako jeftin, plastičan i umjetan miris i osjećaj na usnama




Još nekoliko proizvoda za usne koje mi se nisu svidjeli, a to su Makeup Revolution ruževi, pogotovo ove tamne nijanse
Nijanse su mi prekrasne, ali mi se nikako ne sviđa njihova aplikacija na usne. Jako su nespretni za nanošenje; uvlače se u suhe dijelove, ne nanose se ravnomjerno na usne, nisu dugotrajni.
Svijetla nijansa (nijansa The One)  je ok ako ju stavite preko olovke ili nekog ruža u centar usne za blagi ombre. Samostalno nikako!





I na kraju, moje najveće razočaranje je Duo eyelash adhesive. 
Dosta skupo sam ga platila, a uopće ne lijepi dobro. Testirala sam ga kada je bilo 35 stupnjeva i trepavice su mi se uporno odlijepljivale. 3-4 puta sam ih popravljala, ali uzalud.

S druge strane Essence ljepilo sam platila 15kn (na akciji) i oduševilo me! Spomenula sam ga u svojim naj proizvodima 2015.godine pa ako vas zanima detaljnije, tu je LINK.






Znam da smo svi različiti i da nam svima ne odgovaraju iste stvari. Ovim postom sam podijelila svoja iskustva (ne tako dobra) sa određenim proizvodima. 

Inače nisam jako zahtjevna osoba i mislim da dosta toga ima bar jednu svrhu, ali ovim proizvodima nisam našla apsolutno nikakvu primjenu. Totalni su promašaj za mene. No, to ne znači da nekome ovi proizvodi nisu pomogli.



Možda je neki navedeni proizvod za vas bio odličan?!

Koji su vas proizvodi razočarali u 2015.godini?

Podijelite sa mnom svoja iskustva.


A do sljedećeg posta puse! :D

You Might Also Like

16 komentari

  1. uh sto mrzim baby lips, ne mogu ih smislit hahaha, grozni su mi.
    probaj vidjet za obrve sjenila, npr od catrice su odlicna mono sjenila go charlie brown i starlight espresso, imas u njihovim mat i chocolate paletama mat sjenila koja bi bila dobra i za obrve jer ovi kit-ovi za obrve su opcenito grozni po bojama :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajde bar me netko razumije, jednostavno ih ne podnosim :/
      Znam da dosta djevojaka voli Catrice kit za obrve, a ja ga nikako nisam stigla probati. Uzela sam si ABH dipbrow i s njim sam sigurna ;) Ne da mi se više eksperimentirati

      Izbriši
  2. Svakako su setovi za obrve noćna mora i meni. Pronaći savršenu nijansu i da to još bude ok je stvarno teško. Vidiš mene je brushegg oduševio. Ne podnosim prati kistove rukama i kada ih perem rukama to traje duplo duže nego s ovom malom stvarčicom a da ne spominjem da prije nego što sam ga imala moji kistovi za oči su nonstop bilo polu "prljavi" jer nikako rukom nisam mogla sve isprati iz njih. Isto tako Revlon Colorstay je posebna priča. Ja ga obožavam međutim koristim za masnu/mješovitu kožu. Čula sam dosta puta da djevojke nisu oduševljene ovom verzijom koju si ti imala ali kod mene je ova druga verzija i nisam imala ni jedan od navedenih problema. :D Možda je zaista samo do formule jer ja ovog stavim zaista mrvicu a prekrije sve u potpunosti čak i moj 101 ožiljak na bradi koji su večinom jako crveni.:D A onakvog kakvog sam ga stavila ne miče se dok ga ne skinem. Isto imam suše djelove na licu pogotovo kada koristim gelove na bazi salicilne kiseine koje je znao nagalsiti, međutim kap dvije alverdeovog ulja i nisam imala nikakav problem. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda je i stvar navike što se tiče pranja kistova. Imam RT kistove i oni se dosta lagano peru sami po sebi, ali s brusheggom mi treba dosta duže za pranje, tako da mi se ne isplati s njime prati.
      Moguće je da je do ove verzije, ali opet prekrivanje i nije neko, svakako moram prelaziti s korektorom, a potrošim tonu pudera da prekrijem cijelo lice jer se ne razmazuje lijepo. Kome odgovara super, meni nažalost ne. :/

      Izbriši
  3. Ja imam Revlonov puder i odusevljena sam istim, zaista mi radi sjajno svoj posao i zao mi ej sto ti ne odgovara :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je jako, jako žao, nakon toliko pozitivnih recenzija :/

      Izbriši
  4. Totalno s iznenadena s ovim ljepilom od essenca, da tako dobro radi. :O i još takva cijena. Ja ga još nigdje kod nas nisam vidjela, ali ako nadem obavezno ću kupiti jer trenutno imam Catrice ljepilo koje je čista nocna mora i ne valja ništa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam, vjeruj mi, toliko dobro zalijepi trepavice da ih jedva skinem! :D
      Nisam ga ni ja vidjela u ponudi dosta dugo, čak mislim da su ga ukinuli iz prodaje i opet uveli neki novi (nadam se da nisu mijenjali formulu haha). Svakako pogledaj u većim DM-ovima ili Mulleru. ;)

      Izbriši
  5. Skupilo se tu stvari..za većinu djelimo mišljenje, iako meni Duo ljepilo i Brush egg (za skidanje tećućeg pudera sa kabukija) uopće nisu tako loši..
    Paletu sam proslijedila dalje jer mi se nije dalo njome baviti, spužvice sa ebay-a nisam probala jer imam RT, od drogerijskih proizvoda za obrve sam davno odustala, Revlon puder nikako da kupim, a Baby lips ne mogu na svoje oči vidjet..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Budući da ja koristim trepavice s ebaya dosta se njih ne savija i ne stavlja tako lako, tako da tu Duo ne pomaže, svakako mi je od Essencea bolji ;)
      Bolje i nemoj probavati spužvice, radije si uzmi onu iz Bipe (imala sam je i odlična je) Ovo je samo bacanje novca :/
      Ako razmišljaš o Revlonu, onda pogledaj bolje onu verziju za masnu i mješovitu kožu ;)

      Izbriši
  6. Jao, konačno da netko kaže nesto protiv colorstaya i makeup revolutiona. Ja sam isto svasta cula o tom cudu zvano colorstay, ali mene nije nesto odusevio i uopce ne prekriva nesto posebno, meni ni najobicnije crvenilo bas ne sakrije. A sto se tice makeup revolutiona, narucila sam si 2 palete s pink pande i jedno 4 ruža cini mi se, palete su ocajne, imam iconic 3 i flawless matte, boje su lijepe, to stoji, ali postojanost tih sjenila je jednostavno katastrofa, ni s artdeco bazom, koja mi drzi sve na ocima ne mogu opstat ni par sati, znaci izblijede odmah. Ruzevi isto zivi ocaj, treba 10 puta prijeci da bi ostavili ista boje, totalno nepostojani i nepigmemtirani, također se skinu u roku odmah. Je da za tu cijenu ne mozes ni ocekivati neku kvalitetu, ali opet da su tako losi nisam ocekivala. Definitivno nisam vec odavno probala tako losu kozmetiku kao sto je makeup revolution i vise ne narucujem nema sanse, i ona najjeftinija kozmetika po drogerijama je bolja od toga.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja samo iznosim svoja iskustva. Ruževi su im strašni, samo bacanje novca -.- za te sam novce (14kn) mogla uzeti Golden Rose ruževe koji su puno, puno bolji i od nekih skupljih ruževa ;)
      Palete su mi njihove još ok, ovisi kako koja. Imam tu Iconic 3 paletu i nju koristim kada netko traži laganu šminku i kada sebe hoću onako lagano našminkati. Stvarno ne znaš na čemu si s Makeup Revolutionom. Imam njihove folije i one su me baš oduševile.

      Izbriši
  7. E da, ako ti treba ljepilo za trepavice, slobodno uzmes i catrice, ja sam mislila uzeti essence da probam jer sam sa trepavicama dobila neko sto ostavlja bijelu boju sto mi naravno ne odgovara i tako mislila uzeti essence, ali nije bilo, pa sam uzela catrice i super je, prozirno i super drzi, ja sam si slucajno namaljala malo i po kapku, jos mi se danima iza toga lijepio, nisam s nicime mogla skinuti to ljepilo, ni s micelarnom, ni s uljem, tako da eto, catrice ti je isto dobro, pogotovo ako si spretnija od mene pa se ne zaljepis cijela :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pogledat ću ga svakako ako ne bude Essenceovog :) hahah dogodi se i meni ponekad :P

      Izbriši
  8. Isprobala sam od svega samo baby lips i ja ih ljeti baš volim dok su mi za zimu preslabi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajde bar ti nekada posluže, ja ih ne mogu ni vidjeti haha ;)

      Izbriši

Pokreće Blogger.

TOP 3